كارگردان فیلم تلویزیونی «آمبولانس» كه جمعه ـ 27 خرداد ماه ـ ساعت از تلویزیون پخش شد، درباره تلهفیلمهای مناسبتی گفت: در فیلمهای تلویزیونی مناسبتی باید بیشتر به مفهوم مناسبت توجه كرد تا ظاهر آن؛ فضای قصه باید طوری نوشته شود كه مخاطب را درگیر خودش كند.
اكبر منصور فلاح در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیونی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیان كرد: ما دركشوری زندگی میكنیم كه تعداد روزهای مناسبتی آن زیاد است و خوب است كه دربارهی این روزها فیلم بسازیم؛ چراكه روزهای مناسبت ایامی هستند كه بیننده سمپاتی بیشتری با آن روز دارد و میتواند به خوبی با آن ارتباط برقرار كند.
این كارگردان خاطرنشان كرد: فیلم ساختن دربارهی یك مناسبت اشكالی ندارد اما اگر بخواهیم در چارچوبهای تعیین شده فیلم بسازیم یا مثلا برای فلان روز خاص، این مساله چارچوبهای فكری افراد را میگیرد و ما مجبور میشویم كه در یك راستای خاصی فیلم بسازیم.
منصور فلاح اظهار كرد: صرفا فیلم ساختن ملاك نیست، قصهای كه ساخته میشود باید بیننده را به خود جذب كند و حرفی برای گفتن داشتن باشد.
وی همچنین عنوان كرد: وقتی یك فیلم دربارهی یك مناسبت ساخته میشود، بیننده با آن همذاتپنداری بهتری پیدا میكند تا اینكه یك قصه متفاوتی را بسازیم و در روز مناسبی هم پخش كنیم كه اصلا فضای مناسبتی ندارد.
منصور فلاح دربارهی علت بازی نكردن اغلب بازیگران چهره در تلهفیلمها نیز گفت: مبلغی كه این بازیگران به عنوان دستمزد اعلام میكنند زیاد است و هیچ تلهفیلمی نمیتواند این هزینه را بدهد.
وی در ادامه بیان كرد: گاهی دستمزد پیشنهادی بازیگران مطرح زیاد و بیربط و حتی از كارگردان و تهیهكننده هم بیشتر است كه با میزان بودجهای كه به تله فیلمها اختصاص داده میشود نمیتوان هزینه آنها را پرداخت.
اكبر منصور فلاح دربارهی فیلم تلویزیونی «آمبولانس» نیز عنوان كرد: تصویربرداری این فیلم از بهمن ماه 89 آغاز شد و تولیدش حدود یك ماه طول كشید.
وی افزود: بیشتر لوكیشنهای «آمبولانس» در اصفهان قرار دارد و جهانبخش سلطانی، پوراندخت مهیمن، مهدی امینیخواه، شیرین صمدی و ... از بازیگران اصلی آن هستند.
این كارگردان سایر عوامل «آمبولانس» را برشمرد كه عبارتند از:
تهیهكننده: مجید عكاف، نویسنده و تدوین: اكبر منصور فلاح، مدیر فیلمبرداری: ابولفضل دودانگه، صدابردار: مجتبی حبیباللهی، طراح صحنه و لباس: مهدی صادقی، صداگذار: بهنام حسناتی و موسیقی: شهاب اكبری.