دستبندی ابداع شده که کارفرمایان و افراد عادی می توانند با تکیه بر آن از احساسات کارمندان و دوستان خود در قرنطینه با خبر شوند.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در نشست گفت و شنود حقوق شهروندی که با حضور جمعی از فعالان وصاحبنظران عرصه حقوقی برگزار شد به تشریح فعالیت های این وزارتخانه با محوریت حقوق شهروندی درحوزه های رفاهی،معیشتی،زنان سرپرست خانوار،کودکان،سالمندان و روستائیان پرداخت.
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، پرهیز از بخشی نگری و لزوم داشتن نگاه جامع و کل نگر، پرهیز از بروکراسی، ایجاد ارتباطات رسمی و غیررسمی گسترده، مدیریت تغییر، شناسایی افراد توانمند و ماموریت گرا، مشروعیت و حمایت ویژه در سطوح عالی سازمانی و ثبات مدیریتی را از الزامات اصلی کارآفرین شدن دانشگاه آزاد برشمرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تصویب لوایح الحاق به هفت سند مصوب سازمان بینالمللی کار در هیات دولت خبر داد.
دبیرکل کانون عالی کارفرمایی ایران گفت: فرایند بودجه ریزی سازمان برنامه و بودجه طوری است که با ردیفهایی که برای بودجه ۱۴۰۰ تعریف کرده اند، شرکتهای پیمانکاری نابود خواهند شد.
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان گفت: فرار بیمهای یکی از چالشهای حوزه کارفرمایی است که طبق برآوردها حدود ۲۰ درصد کارفرمایان استان دستمزدهای واقعی بیمهشدگان را به این سازمان اعلام نمیکنند.
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: سازمان تامین اجتماعی چندی پیش با صدور بخشنامه ای کارفرمایان کارگاهها با تعداد کارگران زیر پنج نفر را در صورت انتقال کارگاهها، از تسهیلات موضوع قانون معافیت از پرداخت حق بیمه سهم کارفرما که پیشتر طبق مصوبه ۱۶ اسفند ۱۳۶۱ مجلس شورای اسلامی اعمال می شد، محروم کرد اما با رایزنیهای انجام شده از سوی هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و بر اساس بخشنامه جدید سازمان تامین اجتماعی این مشکل رفع شده است.
در نشست فراکسیون کارگری مجلس با مدیران سازمان تامین اجتماعی، پیشنهاداتی از قبیل ایجاد صندوق بیمه بیکاری ملی مطرح شد.
فتح الله بیات با تاکید بر ضرورت اصلاح تبصره دو ماده هفت قانون کار گفت: در سالروز تصویب قانون کار، مهمترین مطالبه، حذف قراردادهای موقت کار است.
بزرگترین رویداد هماهنگ برای ترویج و ترفیع کارآفرینی درجهان Global Entrepreneurship week هفتمین سال متوالی در تهران برگزار می شود.
بزرگترین «نه» پیش رویِ متقاضیان بیمه بیکاریاگر تا دیروز کاستیهای قانون بیمه بیکاری کمتر پیش چشمانمان بود، با گسترش آثار اقتصادی کرونا، با وضوح بیشتری آنها را میبینیم. یکی از همین کاستیها، ایرداتی است که دیوان عدالت اداری به قراردادهای موقت کار وارد کرده است.
« کارآفرینی برای تولید ملی در راستای اقتصاد مقاومتی برای تحقق تمدن نوین اسلامی» را مورد تأکید قرار داد و خودکفایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد را منجر به آزادسازی بخش قابل توجهی از منابع دانست که می تواند در تولید هزینه شود.
کارشناس حوزه کار گفت: دستمزد منطقهای تناقضی با حداقل مزد ندارد و شرط اجرایش این است که حداقل نیازهای خانوادهها در مناطق مختلف تامین شود.
در شرایطی که دستمزد قانونی وزارت کار هم جوابگوی تأمین هزینه های زندگی کارگران نیست, هستند کارفرمایانی که به بهانه های واهی, حقوقی کمتر از وزارت کار را پرداخت می کنند و مدعی اند که دستمزد مورد رضایت کارگر است.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام، گفت: چنانچه کارفرمایان اقدام به بکارگیری مددجویان جویای کار کنند کمیته امداد به ازای بکارگیری هر مددجو 50 میلیون تومان تسهیلات به کارفرمایان پرداخت خواهد کرد.
....